Overname activiteiten Mariteam Personnel Services B.V.

16 April 2020

Cor Wennekes en Atlas Services Group B.V. (Atlas Professionals), beiden aandeelhouders van Mariteam Personnel Services B.V. (MPS) sinds haar oprichting, hebben besloten om de activiteiten van MPS en Atlas Professionals in Capelle a/d IJssel, Nederland samen te voegen per 1 mei 2020.
MPS heeft een mooie positie opgebouwd als nichespeler binnen de maritieme uitzendwereld sinds haar oprichting in 2002. Met een relatief klein team en een persoonlijke benadering heeft MPS zich altijd succesvol kunnen onderscheiden naar zowel haar klanten als medewerkers toe. 
Atlas Professionals, wereldwijde HR-dienstverlener aan de maritieme, olie en gas en renewables industrie, is verheugd om MPS onder haar hoede te kunnen nemen. De kantoormedewerkers van MPS zullen overgaan naar het kantoor van Atlas Professionals in Capelle a/d IJssel, waardoor het aanspreekpunt voor klanten en professionals hetzelfde zal blijven.

Bundelen van sterktes

Cees Luneburg, Business Manager Atlas Professionals in Capelle a/d IJssel, verwacht de dienstverlening verder te kunnen verbeteren: “We vertrouwen erop dat deze overname van activiteiten positieve veranderingen zullen toebrengen voor de klanten en professionals van MPS. Dit doordat Atlas een wereldwijd netwerk heeft, met lokale expertise en al meer dan 35 jaar ervaring in het leveren van personeel aan de maritieme sector.”
“In de komende tijd zullen wij de betrokkenen op de hoogte houden van alle ontwikkelingen en garanderen de service die ze de afgelopen 18 jaar van MPS gewend zijn te blijven bieden,” licht Luneburg verder toe. 

Perfecte aansluiting

Marcel Burghouwt, Managing Director bij Atlas Professionals, licht toe: “Wij kunnen met deze bundeling van activiteiten de dienstverlening van MPS doorzetten en verstevigen hiermede onze positie bij zowel onze klanten als professionals.”         
“Met deze oplossing sluit MPS aan bij Atlas en krijgt het de schaalvergroting die nodig is om in een uitdagende maritieme markt de kwaliteit te blijven leveren die wij gewend waren,” besluit Cor Wennekes van MPS.    

Can’t find the vacancy you're looking for?

Create a job alert and receive a notification by email
when new vacancies are available