Are you an Atlas Professional?

Account manager Marine - Capelle a/d IJssel

NetherlandsAtlas Staff Position

Atlas Professionals is een internationale speler op het gebied recruitment in zowel de energie en maritieme industrie. Al meer dan 30 jaar zijn wij een betrouwbare partner voor zowel professionals als gerenommeerde opdrachtgevers. Door de combinatie van de juiste kennis en ervaring zijn wij in staat om onze Professionals de beste kansen aan te bieden, en onze klanten de beste Professionals.

Voor ons kantoor in Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een fulltime Account Manager Marine.

Als Account Manager ben je de schakel tussen de professionals en de klant en zorg je voor de juiste match. Onze professionals zijn het visitekaartje van onze organisatie en maken dagelijks het verschil bij onze opdrachtgevers. Voor onze klanten zorg je dat je de beste professionals aan boord hun schepen kan plaatsen.

Account Manager - Banbury

United KingdomAtlas Staff Position

We are looking for a skilled Account Manager who ensures that the needs and expectations of our clients and professionals are not only satisfied but exceeded.  You will be based within our Banbury office.

Recruiter Maritime - Capelle a/d IJssel

Atlas Staff Position

Atlas Professionals is een internationale speler op het gebied recruitment in zowel de energie en maritieme industrie. Al meer dan 30 jaar zijn wij een betrouwbare partner voor zowel professionals als gerenommeerde opdrachtgevers. Door de combinatie van de juiste kennis en ervaring zijn wij in staat om onze Professionals de beste kansen aan te bieden, en onze klanten de beste Professionals.

Voor ons kantoor in Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een fulltime Recruiter Maritime.

Als Recruiter ben je de schakel tussen de potentiële kandidaat en de vacature. Samen met de Account Manager zorg je voor de juiste match. Onze professionals zijn het visitekaartje van onze organisatie en maken dagelijks het verschil bij onze opdrachtgevers.

Front Desk Receptionist

NetherlandsAtlas Staff Position

Atlas Professionals is een internationale leider op het gebied van recruitment in de energie en maritieme industrie. Voor al meer dan 30 jaar zijn wij een betrouwbare en directe link tussen specialisten en wereldgerenommeerde bedrijven. Onze kracht ligt hem in het herkennen hoe belangrijk het is om de juiste personen op de juiste plaats te hebben. We zijn voor ons hoofdkantoor in Hoofddorp op zoek naar een:

Front Desk Receptionist

(16-24 uur, Do-Vr met mogelijk Wo)

Recruiter - Hoofddorp

NetherlandsAtlas Staff Position

Als Recruiter bij Atlas Professionals ben jij de schakel tussen de vacature en onze offshore held. Contact met de veldmedewerkers, optreden als “match maker” en midden in de offshore markt staan vind jij gaaf! Je bent dan ook zeer teleurgesteld als een van je goede contacten uiteindelijk niet aan het werk gaat, maar zorgt er daarna voor dat je nog minimaal 2 betere kandidaten vindt. Jouw gevonden mannen & vrouwen zorgen ervoor dat olie, gas & windenergie veilig en efficiënt geproduceerd worden. De mensen die dagelijks het verschil maken zijn de professionals die jij graag zoekt. Je bent onderdeel van een jong team binnen een snelgroeiende, internationale omgeving. In een gezonde, commerciële en ondernemende cultuur maak je door je internationale contacten en netwerk dagelijks het verschil. Je bent een belangrijk onderdeel in het team met als resultaat dat je alle facetten van recruitment gaaf vindt en een kick haalt uit de uiteindelijke plaatsing. Altijd goede ideeën om op een creatieve manier nieuwe kandidaten te vinden en je netwerk te vergroten? Energiek, commercieel, “positivo” en lichte chaoot? Dan is deze baan echt wat voor jou! Uiteraard ontvang je in deze functie een iPhone en andere zaken die je succes garanderen! Ook bieden we een goed maandsalaris en mooie bonus aan het einde van het jaar.

Account Manager - Survey and Construction - Newquay, Cornwall

United KingdomAtlas Staff PositionPermanent

We have an exciting opportunity for an Account Manager to join our Offshore Survey & Construction team within the Newquay office, in Cornwall.

We offer an Excellent benefits package, including - Competitive Salary, 25 days annual leave plus bank holidays, annual bonus potential, company pension & private medical insurance. 

The Account Manager is responsible for the operations, sales and services provided to their allocated accounts, they are the first point of contact for professionals and clients. The purpose of our Account Manager position is to ensure that the needs and expectations of our clients and professionals are not only satisfied, but exceeded.

Technical Recruiter - Atlas Professionals

NetherlandsAtlas Staff Position

Als Technical Recruiter bij Atlas Professionals ben jij de schakel tussen de vacature en onze professionals. Contact met de veldmedewerkers, optreden als "match maker" en midden in de renewables/wind markt staan vind jij gaaf! Je bent dan ook zeer teleurgesteld als een van jouw goede contacten uiteindelijk niet aan het werk gaat, maar zorgt er daarna voor dat je nog minimaal 2 betere kandidaten vindt.

Jouw gevonden kandidaten zijn werkzaam in de Renewables sector. De mensen die dagelijks het verschil maken zijn de technische professionals die jij graag zoekt. Je bent onderdeel van een gedreven team binnen een snelgroeiende internationale omgeving. In een gezonde, commerciële en ondernemende cultuur maak je door jouw contacten en netwerk dagelijks het verschil.

Force.com (Lightning, APEX, Visualforce) Developer (Medior)

NetherlandsAtlas Staff Position

We are looking for a Force.com Developer with a positive attitude and strong programming skills. Experience in APEX, Visualforce and/or Lightning is a must, whether you worked with Sales Cloud, Service Cloud, Einstein (Wave), the platform or any other SFDC product.

Admin Operations Support (Hoofddorp)

NetherlandsAtlas Staff Position

Atlas Professionals is een internationale speler op het gebied van recruitment in de energie en maritieme industrie. Al meer dan 30 jaar zijn wij een betrouwbare en directe link tussen specialisten en wereldwijd gerenommeerde bedrijven. Onze kracht is het herkennen van het belang om de juiste persoon op de juiste plaats te hebben.. Door de combinatie van de juiste vaardigheden, kennis en ervaring zijn wij in staat om onze Professionals de beste kansen aan te bieden, en onze klanten de beste Professionals.

We zijn voor ons Energy team in Nederland op zoek naar een Administrator Operations Support (AOS) met als standplaats Hoofddorp. Als AOS assisteer je de Account Managers, Recruiters en Business Managers met diverse administratieve taken en operationele ondersteuning. Je beheert de administratie en zorgt voor de correcte verwerking van de personeelsdossier van onze Professionals. Je regelt de reizen, visums en het verblijf, en wanneer nodig plan je de cursussen van onze Professionals. Deze baan is per definitie internationaal want onze specialisten werken over de gehele wereld.

Accounts Adminstrator

UkraineAtlas Staff PositionJuly 31, 2017Permanent

Short Summary

The Accounts Administrator will be joining the young and fast-paced finance team of Atlas Professionals in our Shared Service Centre* based in Odessa, Ukraine. Atlas Professionals is an international leading recruitment company. Since 1982, Atlas has played a major role in the provision of professionals to the energy, marine and renewables industries worldwide.

*Shared Service Centre (SSC) – within an organization it is the entity which is responsible for the execution and the handling of a specific task. In the case of Atlas this relates to the payment of our professionals and the invoicing of our international clients based on agreed terms and conditions.